tirsdag den 22. januar 2008

Hvorfor er de offentlige vandværker så bange for kildevand?


Naturligt mineralvand på flaske er kommet for at blive. Det er den sundeste læskedrik på markedet og dens tilstedeværelse har lært os at vi skal drikke mere vand end nogensinde tidligere.
Det må da være i alles interesse!
Diskussionen:
Gang på gang har vi set undersøgelser der viser at den offentlige vandforsyning er "renere" end naturligt mineralvand (kildevand). Der måles især på antallet af bakterier og her kommer det ofte frem at kildevand tit indeholder flere bakterier end i den offentlige vandforsyning. Man taler aldrig om hvorfor dette er tilfældet.

Facts:
Naturligt mineralvand må ikke behandles og indeholder derfor naturlige og helt ufarlige naturlige bakterier! Bakterier vi alle omgås i det daglige og som er en del af vores "øko" system!

Facts:
Postevand må behandles for bakterier og derfor er der grænseværdier for hvor mange bakterier, der må være i postevand!

Facts:
Bakterieniveauet for naturligt mineralvand er aldrig påvist værende for højt og alle undersøgelser viser også dette!

Facts:
Postevandshanen SKAL løbe i 10 minutter inden en prøve udtages (hvor mange lader sin vandhane løbe i 10 minutter inden man tager et glas vand?) - herefter skal vandhanen steriliseres med en gasflamme inden prøven udtages! Hvor realistisk et billede giver dette forbrugerens situation når man skal have et glas postevand? Nej vel....det er ikke en normal situation. Spørgsmålet er så hvorfor tager man ikke prøven med det samme. Svar: Fordi det kan give nogle rigtigt grimme (svingende) resultater!